Scroll Top
Ιατρεία: Κέντρο Θεσσαλονίκη – Θερμή

Ρομποτική επέμβαση για όγκο σε πεταλοειδή νεφρό

“Ο θεός να έχει καλά τον γιατρό μου Απόστολο Λαμπανάρη. Είμαι καλά, ενώ πριν δεν αναλάμβανε κανείς να με χειρουργήσει” λέει συγκινημένος ο κ. Φλώρος ο οποίος διαγνώστηκε, στο νοσοκομείο του Αγρινίου, με όγκο σε πεταλοειδή νεφρό. Ο πεταλοειδής νεφρός είναι μία σπάνια πάθηση κατά την οποία οι νεφροί δεν διαχωρίζονται. Απευθύνθηκε στον διευθυντή της Α’ Ουρολογικής κλινικής, Δρ. Απόστολο Λαμπανάρη και υποβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε ρομποτική τμηματική νεφρεκτοΛίγες ημέρες μετά την επέμβαση θέλησε να περιγράψει την εμπειρία του και να ευχαριστήσει το ιατρό και το προσωπικό του Ιατρικού Διαβαλκανικού.ός να έχει καλά τον γιατρό μου Απόστολο Λαμπανάρη. Είμαι καλά, ενώ πριν δεν αναλάμβανε κανείς να με χειρουργήσει” λέει συγκινημένος ο κ. Φλώρος ο οποίος διαγνώστηκε, στο νοσοκομείο του Αγρινίου, με όγκο σε πεταλοειδή νεφρό.


Ο πεταλοειδής νεφρός είναι μία σπάνια πάθηση κατά την οποία οι νεφροί δεν διαχωρίζονται. Απευθύνθηκε στον διευθυντή της Α’ Ουρολογικής κλινικής, Δρ. Απόστολο Λαμπανάρη και υποβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε ρομποτική τμηματική νεφρεκτομή.


Λίγες ημέρες μετά την επέμβαση θέλησε να περιγράψει την εμπειρία του και να ευχαριστήσει το ιατρό και το προσωπικό του Ιατρικού Διαβαλκανικού.