Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Αποστόλου και Γεώργιου Λαμπανάρη

Η ιστοσελίδα αυτή έχει σκοπό την πλήρη  επιστημονική ενημέρωση των ασθενών σχετικά με τις ουρολογικές παθήσεις και τον τρόπο αντιμετώπισης τους, αλλά και να ενημερωθεί ο ουρολόγος ή ο ειδικός ιατρός για τις νέες εξελίξεις στην ουρολογία και την ιατρική επιστήμη.

Ιδιαίτερα τονίζεται η αντικειμενική ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των ελάχιστων επεμβατικών μεθόδων και ιδιαίτερα την Ρομποτική Ουρολογία.

Μετά από την πολυετή εμπειρία μας σε  διεθνούς φήμης, μεγάλα Ακαδημαϊκά και Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Γερμανίας, όπως του μεγαλύτερου κέντρου ρομποτικά υποβοηθούμενης ουρολογικής χειρουργικής της Ευρώπης (St. Antonius Hospital, Gronau, Γερμανία) συνεχίζουμε την άσκηση της Ουρολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Είναι χαρά μας που οι ουρολογικές υπηρεσίες, οι οποίες μπορούμε να προσφέρουμε στο Νοσοκομείο με τα οποίο συνεργαζόμαστε, είναι εφάμιλλες των πιο σύγχρονων ευρωπαϊκών κέντρων.

Ειδικεύμενοι και εξιδικευμένοι στο μεγαλύτερο κέντρο ρομποτικής ουρολογίας της Ευρώπης καθώς επίσης και το τρίτο μεγαλύτερο του κόσμου!
St. Antonius-Hospital Gronau,Germany
PZNW Prostate Center Northwest
European Robotic Institute

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Intuitive Surgical U.S.A. (η εταιρία που κατασκέυασε το ρομποτικό σύστημα da Vinci) η ομάδα μας έχει παραγματοποιήσει τόσο μεγάλο αριθμό ρομποτικών επεμβάσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη που την κάνει την πιο έμπειρη στην πραγματοποίηση ρομποτικών ουρολογικών επεμβάσεων στην Βόρεια Ελλάδα.

Είναι πιστοποιημένοι χειρουργοί Ρομποτικής  Da Vinci από την Intuitive Surgical U.S.A.