Πλήρης ακράτεια – Τεχνητός σφιγκτήρας

Πλήρης ακράτεια – Τεχνητός σφιγκτήρας

Πλήρης ακράτεια- Τεχνητός σφιγκτήραςΟ τεχνητός σφιγκτήρας AMS 800 που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ αποτελεί την πλέον αποτελεσματική και δοκιμασμένη λύση σε άνδρες με μέτρια έως σοβαρή ακράτεια.

Η μικροσκοπική αυτή συσκευή που μιμείται τέλεια τη λειτουργία του φυσιολογικού σφιγκτήρα σε έναν υγιή άνδρα, γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια κυκλοφορίας παγκοσμίως.

Ο τεχνητός σφιγκτήρας τοποθετείται εξ’ολοκλήρου μέσα στο σώμα και επιτρέπει τον άμεσο και διακριτικό έλεγχο της ούρησης με το απλό πάτημα της αντλίας ελέγχου όταν ο άνδρας επιθυμεί να αδειάσει την κύστη του. Είναι το μόνο προιόν που διατίθεται σε διάφορα μεγέθη ώστε να διασφαλίζεται η ακριβής προσαρμογή του στην ουρήθρα, σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά προιόντα, με τα οποία είτε μπορεί να προκληθεί διάβρωση της ουρήθρας, είτε η ακράτεια να παραμείνει και να χρειαστεί εκ’ νέου χειρουργική επέμβαση.

Περισσότεροι από 130.000 άνδρες σε όλο τον κόσμο έχουν υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης τεχνητού σφιγκτήρα τα τελευταία 40 χρόνια.

Στην Ελλάδα, η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται τα τελευταία 20 χρόνια με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Η μακροχρόνια ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του τεχνητού σφιγκτήρα AMS 800, τον έχουν καταστήσει ως την κορυφαία θεραπεία για την ακράτεια ούρων από προσπάθεια.